Arama

FETÖ’cüler Bir Gecede Nasıl Trump’çı Oldu

7 yıl önce

Bir dönem teröristbaşı Fetullah Gülen’in en yakınındaki isimlerden biri olan Latif Erdoğan bugünkü yazısında “Gülen’in hayatı boyunca hiçbir siyasi öngörüsü doğru çıkmadı” görüşünü tekrarladı ve ekledi: “FETÖ’cüler Trump’un çevresinden daha çok Trump’çı oldu. Yakında Hıllary’e beddua seansları başlar. Ama nafile. Gülen ölmezse mutlaka Türkiye’ye getirilip yargılanacak”dedi.

FETÖ’cüler Bir Gecede Nasıl Trump’çı Oldu
ad image

Sözlerine devam eden Latif Erdoğan; “Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, denilir ya işte öyle: Gülen'in hiçbir siyasi ön görüsü doğru çıkmamıştır ve şimdiye kadar kimi destekledi ise hep kaybeden o olmuştur. Bu durum sadece Türkiye siyasi hayatıyla da sınırlı değildir. Amerika'ya gittikten sonraki süreçte, bu ülkeyle ilgili iç siyasette de hep böyle devam etmiştir. Nitekim Obama ile Bayan Clinton arasındaki parti içi yarışmada bütün gücüyle Clinton'u desteklemiş, kendi elemanlarını bu uğurda seferber etmiş fakat sonuçta kazanan Obama olmuştur. Daha işin başında tarafımızdan yapılan uyarılara ise o dönemde gülüp geçilmiştir. Yanlış yerde duruyorsunuz, bence Obama yarışı kazandı bile, demiştim. Son Trump-Clinton yarışmasında da olanlar farklı değildir. Gülen var gücüyle yine Clinton'u desteklemiş ve yine malum hal üzere yanılmıştır. Bu satırların yazarı ise, en azından Gülen'in siyasi yanılgı sabitesinden hareketle ilk günden beri, hem yazılı hem de sözlü olarak Trump'un kazanacağını söylemiştir ve hiç tereddüt göstermeden Trump seçimi kazandı bile demiştir.
Gülen Mutlaka Türkiye’ye Getirilecek:
Daha önce de ifade ettiğim gibi, hangisi kazansaydı Gülen'i Türkiye'ye iade ederdi; çünkü devlet aklı bunu gerektiriyordu. Şimdi de aynı şeyleri söylüyorum, Gülen mutlaka Türkiye devletine teslim edilecek ve bağımsız yargının karşısına çıkarılarak hesap verecektir. Ölüm durumu hariç bunun aksi imkânsızdır.

GÜLEN "BEN KURTULAYIM AMA HERKES YANSIN" DİYOR:
Gülen artık bu gerçeği görmeli, sırf kendisini kurtarma uğruna girdiği çevresini ateşe atma atraksiyonlarından vazgeçmeli; ben kurtulayım da kimler batarsa batsın, kimler yanarsa yansın bencil eylemlerini tamamen terk etmelidir. Hiç şüpheniz olmasın Clinton'un seçimi kaybetmesi mutlaka Gülen ve çevresinde çok büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu; fakat yine hiç şüpheniz olmasın Trump'un seçimi kazanmasıyla birlikte Gülen ve çevresi, Trump'un kendisinden ve kendi çevresinden daha çok Trumpcı oldular bile. Açıktan söylemeseler bile, en acımasız eleştiri oklarının hedefinde bundan böyle hep Clinton olacak; belki de önceleri Trump kazanmasın diye yaptıkları beddua seansları şimdi Clinton derbeder olsun diye devreye sokulacak" dedi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler