Arama

Fenerbahçe'de Avrupa alarmı

1 yıl önce


Fenerbahçe'de Avrupa alarmı
ad image

Fenerbahçe'de Avrupa alarmı

Fenerbahçe ile Sevilla, Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Maç öncesi temsilcimiz uyarıldı. Türkiye dışında tüm Avrupa'nın gözü bu maça çevrilecek. UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 maç heyecanı şimdi başlıyor. Rennes, Dynamo Kyiv ve AEK Larnaca ile aynı grupta yer alan ve lider olarak bir üst tura çıkmaya hak kazanan temsilcimiz Fenerbahçe, son 16 turunda İspanyol Sevilla ile karşılaşacak.

 Takımın ilk maçı 9 Mart'ta Ramón Sánchez Pizjuán Stadyumu'nda saat 23:00'te, ikinci maçı ise 16 Mart'ta Ülker Stadyumu'nda Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20:45'te oynanacak. Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından liderliğini sürdürmeye devam eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki turlarına dolu dolu devam edecek. Sevilla maçı akıllarda kalırken başarılı bir İspanyol futbol takımına karşı oynanan maç Avrupa basınının dikkatini çekti. 1xbet güncel giriş

 Fenerbahçe, Sevilla'yı yenerek taraftara eskisi gibi büyük sevinç yaşatmayı ve Avrupa'daki yolculuğuna devam etmeyi hedefliyor. Portekizli teknik direktör Sevilla maçlarıyla ilgili olarak "Elimizden geleni yapacağız. Sevilla'nın çok güçlü olduğunu biliyoruz. Dengeli bir oyun tutmaya çalışacağız. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi. Sevilla maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Jorge Jesus, "Şu ana kadar UEFA Avrupa Ligi'nde harika oynadık. Şu anda ilk 16 takım arasındayız. Şu anda bizden çok daha iyi takımların olduğunu biliyoruz ama kendimize de inanıyoruz. İki ayaklı elemelerde her şeyin mümkün olduğunu biliyoruz. Sevilla'nın bizden daha güçlü olduğuna inanıyoruz ama onlara karşı da güçlü yanlarımızın olduğunu biliyoruz.

 

özge

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler