Arama

Engelli Gençlerden Tiyatro Ve Müzik Şov

7 yıl önce

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇŞM), Engelliler Haftası’nın son gününde engelli gençlerin sergiledikleri etkinliklere sahne oldu.

Engelli Gençlerden Tiyatro Ve Müzik Şov
ad image
Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇŞM), Engelliler Haftası’nın son gününde engelli gençlerin sergiledikleri etkinliklere sahne oldu.
Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, Engelliler Haftası’nın son gününde, engelli gençlerin tiyatro ve müzik gösterisine sahne olurken gençlerin sergiledikleri performanslar Çağdaş Sanatlar Merkezi’ni dolduran izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
SAHTE DOKTOR KAH GÜLDÜRDÜ KAH DÜŞÜNDÜRDÜ
Engelli gençlerin topluma kazandırılması amacıyla kurulan Çengel Kafe’nin artık her Engelliler Haftası’nda sergiledikleri oyunlara bir yenisi daha eklendi. Çankaya Belediyesi Engelli Hizmet Birimi bünyesinde oluşturulan Çengel Kafe tiyatro topluluğunun yeni oyunu Sahte Doktor, izleyenleri kah güldürdü kah düşündürdü.
Hastane görevlisi İlker’in Doktor Oktay’ın ricasını kıramayarak kendisini hiç bilmediği bir dünyanın içinde bulmasını anlatan ve Hasan Göktaş’ın yazıp yönettiği oyunda, belediyeye bağlı 3 sosyal hizmet görevlisi de engelli gençlerle sahneyi paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.
ANA KUCAĞI’NDAN RİTİM ŞOVU
Çeşitli etkinliklerle kutlanan Engelliler Haftası’nın son gününde, Ana Kucağı Down Sendromlu ve Eğitilebilir Zihinsel Engelli Çocukları ve Aileleri Koruma Derneği’ne bağlı Rengarenk Nağmeler Korosu ritim şovlarıyla izleyenleri coşturdu. Anneleriyle sahneye çıkma gururunu yaşayan koro üyeleri 10. Yıl Marşı, Eski Dostlar, Gül Döktüm Yollarına, Ankara’nın Bağları parçalarında yeteneklerini konuştururken izleyenler de alkışlarıyla koroya tempo tuttu. Engelli gençler müzik gösterisinin kapanışını Hayat Bayram Olsa parçasıyla yaparken salonu dolduran küçük çocuklar da sahneye çıkarak ağabeylerine ve ablalarına eşlik etti.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler