Arama

En Değişik Yazı Tipleri

1 yıl önce


En Değişik Yazı Tipleri
ad image

En Değişik Yazı Tipleri

En popüler yazı tipleri, çok çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır. Belirli bir yazı tipini destekleyen farklı platformlarda farklı yazı tiplerine rastlamak mümkün olmaktadır. En çok kullanılan yazı tipi olan Google Fonts'a göre en iyi 10 yazı tipine baktığınızda hepsinin farklı tarayıcılarda ve işletim sistemlerinde geniş bir desteğe sahip olduğunu görebilirsiniz.

Yazı tipleri, harfler, sayılar ve semboller için kullanılmış olan bir stil türüdür. Grafik tasarımda ise tasarım sürecinin ayrılmaz bir parçası olarak görülmektedir. Değişik yazı stilleri tasarımcılar tarafından kullanılmaktadır. Güzel yazılar için kullanılan çeşitli yazı tipleri genellikle aynı uygulamalarda aynı şekillerde seçilmektedir. Kullanıcılar bu değişik yazı stilleri içerisinden kendilerini en güzel şekilde yansıtanı bularak kullanmaktadır.

Yazı Stilleri ve Instagram Biyografisi

İnternet üzerinde girilen sayfalarda birçok farklı yazı tipi bulunmaktadır. Bu yazı tiplerinin bazıları gövde metni (Helvetica veya Times New Roman gibi), bazıları başlıklar, bazıları logolar vb. için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bunlara ek olarak özel olarak tasarlanmış olan ve el yazısına benzeyen bazı yazı fontları da vardır.

Instagram üzerinde paylaşımlarında ve kendi bilgilerinin yazılmasında değişik yazı stilleri denemek isteyenler bunun için herkesin kullandığından farklı tipleri bulmaya çalışacaktır. En çok kullanılan farklı yazı tipleri arasında dekoratif yazılar bulunmaktadır. Bu değişik yazılar için bazı siteler kullanılmaktadır.

En İlginç Dekoratif Yazılar

Dekoratif yazılar, harflerin veya kelimelerin üstüne veya altına çizilmiş sembol veya resimlerden oluşan özel yazı tipleri arasında yer almaktadır.  Bunlar özel ve değişik yazı stilleri olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Instagram üzerinden paylaşımlarda ve özellikle biyografinin yazılmasında kullanılmaktadır.  Farklı ve özel yazı fontları için öncelikle bu alanda çalışma yapan internet sitelerine veya uygulamalara ulaşmanız gerekmektedir.

Sosyal medya platformlarının veya uygulamaların kendine ait yazı stilleri bulunmaktadır. Bu yazı stillerini değiştirmek ve farklı olanlara ulaşarak paylaşımlarda dikkat çekmek için sıra dışı yazı stillerine ulaşmanız uygun olacaktır. Yapacağınız araştırmada normal yazı tiplerini çok değişik ve 80’den fazla yazı tipine ulaştırmanız mümkün olacaktır. Bu dekoratif yazılar ile Instagram’da çok güzel ve dikkat çeken bir sayfaya ulaşabilirsiniz.

Stilli Yazılardan Örnekler:

???????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????? ????????????????????????????????????????????????????.

???????? ???????????????????? ???????????????????? ???????????? ???????????????????? ????????????????????????????????????, ???????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????.

???????? ???????????????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????, ???????????????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????.

ηє кα∂αя уυкѕєℓιяѕєη, υ¢мαуι вιℓмєуєηℓєяє σ кα∂αя кυ¢υк gσяυηυяѕυη.

Daha fazlası için lütfen yazistilleri.com sitesini ziyaret ediniz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler