Arama

Elazığ'da Bir Maden İşçisi Yaşamını Yitirdi Bir De Yaralı Var !

7 yıl önce

Elazığ'dan kötü haber var ! Elimize ulaşan bilgilere göre Elazığ'da maden çalışmaları sırasında işçiler bir kaza geçirdi. Meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi.

Elazığ'da Bir Maden İşçisi Yaşamını Yitirdi Bir De Yaralı Var !
ad image

Bilindiği üzere maden kazaları Türkiye'de çok fazla gerçekleşmekte. Bunun bir numaralı sebebi olarak da gerekli önlemlerin alınmaması gösterilmekte. Elimize ulaşan bilgilere göre yeni bir maden kazası haberi de Elazığ ilinden geldi. Elazığ ilinde,  krom çıkarılan maden ocağında gerçekleşen bir kaza sonucunda bir işçi yaşamını yitirirken bir işçi de yaralandı. 

Özel işletme maden ocağında meydana gelen kaza şu şekilde oldu ; Ocakta çalışmalar devam ederken birden bir kaya parçası düştü ve 58 yaşındaki Ekrem Aksu söz konusu kaya parçasının tam altında kaldı. Talihsiz işçi olay yerinde can verdi. Öte yandan bir diğer işçi de aynı kayadan ötürü yaralandı. Yaralanan işçinin durumunun ağır olmadığını aktaralım. Yaralanan işçinin tedavisi olay yerinde gerçekleştirildi.

Gerçekleşen olayın ardından jandarma ekipleri olay yerine infilak ettiler ve araştırmalar yaptılar. Aynı zamanda savcılık tarafından olay ile ilgili soruşturmaların başlatıldığı bilgisine ulaşıldı. 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler