Arama

Diyarbakır Satılık Daire

6 yıl önce

Her geçen gün ev satın almak daha da zorlaşıyor. Bir kişinin çalışma koşulları zorlaşırken karşılığında alınan ücret fazla değişmiyor. Bu yüzden insanların bir işe başlar başlamaz kendisine koyduğu hedef olan mülk alımı giderek uzaklaşıyor. Çünkü çalışma şartları ağırlaşırken ülke ekonomisinden dolayı ev fiyatları artıyor.

Diyarbakır Satılık Daire
ad image

SPONSOR iÇERİK

Düşük fiyatlara da olsa ev satın alabilme imkânı olan insanlar küçük şehirlerden almak zorunda kalıyorlar. En azından kendilerine ait kalıcı bir şey satın almış olduklarını düşünerek kendilerini rahatlatıyorlar. En son yapılan istatistiklere göre İstanbul, İzmir ve Ankara en zor ev alınabilen şehirler seçildi. Örneğin; İstanbul’dan ev alabilmek için hiçbir harcama yapmadan 12,5 yıl çalışılması gerektiği gerçeği vurgulandı. Ankara, çalışan insanların imkanlarının fazlalığı sayesinde İstanbul'a göre süre bazında çok daha kısa zamanda ev alınabilen şehirlerden biri oldu. Şehirlere göre alınan evlerin değeri artıp azaldığı için İstanbul'un çok yüksek ücretlerde olması buradan ev almayı düşünenlerin moralini bozar tabii ki. Ancak yapacak bir şey de yok maalesef. Evlerin değerinden bahsetmişken Zingat.com evimizin gerçek değerini söylüyor.

Ücretsiz sunduğu bu hizmet sayesinde aldığımız evin kira bedeli, satış fiyatı ve yatırım dönüşü süresi hesaplanıp rapor olarak sunuluyor. Böylece daha evi almadan geleceğini görebiliyoruz. Bu da sağlam bir karar vermemizi sağlıyor. Mesela, Diyarbakır’da satılık bir daire arıyorsak öncelikle oradaki hangi özellikleri taşıyan evlerin ücretlerini öğrenmemiz gerekiyor. Diyarbakır satılık daire fiyatlarının ortalamasını öğrendikten sonra bütçemize ve aradığımız özelliklere göre ev arayabiliriz. Zingat’ın web sayfasında istediğimiz şehirdeki ev, arsa, daire, ofis fiyatlarını ve akla gelebilecek bütün özelliklerini görebiliyoruz. Örneğin; Diyarbakır’da uygun fiyata bulduğumuz bir evi hangi emlak şirketi satıyor? Ücreti nedir? Diyarbakır’ın hangi mevkiinde? Metrekaresi nedir? Ana sayfada görebiliyoruz. Detaylarını merak edersek eğer üzerine tıklayarak aklımıza takılan tüm soruları cevaplandırabiliyoruz. Yine ikna olmazsak ilanın veren kişi ile iletişim kurabiliyoruz. Ev alım, satım işleri için büyük kolaylık sağlayan Zingat ile halledebiliyoruz. Ev, arsa, ofislerin özelliklerini fark etmeksizin inceleyebiliyoruz.                              

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler