Arama

Diyanet 5 Bin Personel Alacak!

7 yıl önce

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2016 takvim yılı için başlatılacak olan 5 Bin sözleşmeli personel alımı başvuruları devam ediyor.

Diyanet 5 Bin Personel Alacak!
ad image

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından geçtiğimiz günlerde yayımlanarak taşra teşkilatındaki sözleşmeli imam-hatip pozisyonlarına 2014 KPSS puanları esas alınarak 5 bin 4-B sözleşmeli imam-hatip alımı yapılacağı duyurulan Diyanet İşleri Başkanlığı'na 5 bin sözleşmeli personel alımı için başvurular devam ediyor. 8 Haziran'da başlayan ve 24 Haziran 2016 tarihinde son bulacak olan başvurular https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/KurumDisi/ adresi üzerinden elektronik başvuru olarak yapılabilecektir.


5 Bin sözleşmeli personelin Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine alımıyla ilgili olarak başvuru yapacak adayların 657 sayılı DMK'nın 48. Maddesi'nde ki şartları taşıması ayrıca İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Önlisans, İlahiyat Meslek Yüksek Okulu veya İmam-Hatip Lisesi mezunu olması gerekiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesi teşkilatında kadrolu veya sözleşmeli olarak çalışıyor olmaması da şartlar arasında yer alıyor.


Lisans mezunları için 2014 yılı KPSS (B) grubu KPSSP124; Önlisans mezunları için 2014 yılı KPSS (B) grubu KPSSP123; Ortaöğretim mezunları için 2014 yılı KPSS (B) grubu KPSSP122 puan türünden en az 50 (elli) puan almış olmaları gerekiyor. Bir diğer taraftan da İmam hatip olarak görev yapmaya herhangi bir mani engelinin de bulunmaması şartlar arasında yer alıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler