Arama

Computex, Oyun Klavyelerini Görücüye Çıktı

7 yıl önce

Artık Bilgisayar oyuncuları için güçlü PC'lerin akabinde bilgisayar aksesuarları da büyük önem taşımaya başladı. Oyuncu ekipmanı üreten firmalar, RGB skalasında renk değiştiren klavye, mouse ve mouse pad ürünleri ile kullanıcıyı kendine çekiyor.

Computex, Oyun Klavyelerini Görücüye Çıktı
ad image

Computex 2016 etkinliğinde oyuncular kendilerinin modladığı klavyeleri sergiledi. Eşi benzeri olmayan, oyun anlayışını bu bilgisayar aksesuarlarıyla yeniden şekillenecek

Benzerlerine bu güne kadar hiç rastlanmayan modlu klavyeler oyunculara özellikle oyun esnasında bir çok rahatlık sağlıyor. Sağladığı rahatlıkların en başında görsel rahatlık yer alıyor. Düşük ışıklı ortamlarda ultra yüksek ve kendine özgü ışıklandırmalarıyla kullanıcıya görme kolaylığı sağlayan klavyeler, ışık görselleriyle de ayrı bir haz sunuyor. Yine modlu klavyeler de bulunan entegre edilmiş fan sayesinde özellikle oyun tutkunları ve saatlerce bilgisayar başında olmak zorunda olanların elleri biraz olsun serinleyecek ve ellerin terleme sorununu ortadan kaldıracağa benziyor. Oyuncu ekipmanı üreten firmalar, RGB skalasında renk değiştiren klavye, mouse ve mouse pad ürünleri ile karşımıza çıkıyor. Ancak oyuncular için firmaların aksesuarları bazen yeterli olmayabiliyor.Computex 2016 etkinliğinde sahne alan oyuncular kendilerinin modifiyeettiği modlu klavyeleri sergiledi.

Eşi benzeri olmayan modlu klavyeler, her oyuncunun hayalini süsleyecek türden. Olmazsa olmaz ışıklandırma sistemlerinin kullanıldığı moldu klavyeleri sizler için araştırdık.

Computex teknoloji fuarı her yıl düzenli olarak organize edilen ve Asya'nın en büyük teknoloji fuarlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Computex 2016 teknoloji fuarında yüzlerce yeni teknolojik ürünün lansmanı yapılmıştı. 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler