Arama

CHP Milletvekillerinden Niksar’a Ziyaret

7 yıl önce

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Niksar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

CHP Milletvekillerinden Niksar’a Ziyaret
ad image
CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Niksar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Teşkilat binasında CHP milletvekillerini İlçe Başkanı Zafer Başar ve partililer karşıladı. Milletvekili Durmaz, iktidar partisini eleştirerek, “Şu andaki iktidar partisi AKP’nin sayısı anayasayı değiştirip bir erken seçime gitmeye yetmiyor. Ama tabi ortada anayasa tanımaz bir cumhurbaşkanı ve bununla gelişen bir anlayış olduğu için ne yaparlar onu bilemiyoruz. Ama biz yarın seçim olacak gibi CHP olarak her yöneticisi, ilçe başkanı, sandık sorumlusu her milletvekili tüm CHP’liler olarak hazırlığımızı yapıyoruz” dedi.
Milletvekili Durmaz şu an için Niksar-Akkuş-Ünye yolunun yapılamayacağını söyleyerek, “Öyle Niksar-Akkuş-Ünye yolu gibi bir hayal yok. İhalesi falan yapılması çalışma da yok. 14 yıldır ülkeyi yönetenlerin geldiklerinde Niksar’da 35-40 dakika da Ünye’ye gidebilecek gibi sözleri boş, biz adam gibi yol istiyoruz, bu bizim hakkımız. Maalesef Tokat’a sahip çıkmıyorlar. Tokat nüfus kaybetmeye devam ediyor bunun farkında değiller. Tokat 7 milletvekili 5’e düşürdü ve 5’te kıl payı koruyoruz”
İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek ise konuşmasında hükümetin bir sürü hukuksuzluklara imza attığını ileri sürdü. Çiçek, erken seçim olma ihtimalinin MHP’nin kongre yapıp yapamayacağına bağlı olduğuna vurgu yaparak, “AKP 7 Haziran’dan 1 Kasım’a niye seçim kararı verdiler. İktidarı kaybetmişlerdi. O yüzden tekrar almak umuduyla erken seçime gittiler. Şimdi ceplerinde olan bir iktidarı kaybetmekte olma ihtimali 7 Haziran’a kadar zor. Tabi başbakanları değiştirirler, bakanları değiştirirler ama Saray’daki sabit kalmak üzere anayasa değişiklik başkanlık seçimi dışında bir erken seçim kararı almaları zor gözüküyor ama burada MHP’nin durumu çok önemli. MHP büyük bir kriz yaşıyor, eğer MHP’de kurultay olup yönetim değişirse erken seçim olasılığı o ölçüde daha da uzaklaşır. Yani işin özeti erken seçim olma ihtimali biraz da MHP’nin kongresinin olup olmayacağına bağlı” ifadelerini kullandı.
Milletvekilleri Durmaz ve Çiçek Niksar ziyaretlerinin ardından Erbaa’ya hareket ettiler.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler