Özgür Özel, Tekirdağ’da Büyük Bir Miting Gerçekleştirecek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de Bayraklı Kulalılar Derneği 12. Geleneksel Keşkek Günü programına katıldı. Keşkek üzerinden buğdaya verilen fiyatı eleştiren Özel, buğday üreticileri için 14 Haziran’da Tekirdağ’da büyük bir miting düzenleneceğini açıkladı.
“Üretici Perişan Oldu”
Özel, buğday üreticilerini desteklemek amacıyla yapılan mitingin önemine vurgu yaparak, buğday fiyatlarındaki artışın üreticileri zor durumda bıraktığını belirtti. Geçen yıldan bu yana girdilerin yüzde 100’den fazla artmasına rağmen buğday fiyatlarının yeterince yükselmediğini dile getirdi.
“Yalnız Değilsiniz”
Özel, buğday üreticilerinin yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, “Buğday üreticisi isyan ediyor. Tekirdağ’da onlarla bir miting yapacağız. Türkiye’ye sesleniyorum. Yalnız değilsiniz. Biz varız, buradayız, sizin için mücadele ediyoruz” dedi. Özel, önümüzdeki cuma günü yapılan mitingin buğday üreticilerinin sesini duyurmak için önemli bir adım olacağını belirtti.