Arama

Call of Duty Beklentiyi Karşılayamadı!

7 yıl önce

Activision tarafından yayıncılığının yapıldığı Call of Duty Infinite Warfare, beklenenin aksine oldukça kötü bir başlangıç yaparak tüm beklentileri boşa çıkardı!

Call of Duty Beklentiyi Karşılayamadı!
ad image

Çıkışının ardından geçen sürede satış rakamlarının rakiplerine nazaran oldukça düşük seyretmesi gerek oyunun geliştirici gerekse yayıncısını hiç de memnun etmedi. Hatta, önceki serilerini bile yakalayamayan oyunun geleceği ise pek parlak görünmüyor. 

Call Of Duty serilerinden ve modlarından alışık olduğumuz üzere, oyuncular olarak bizler de büyük beklenti içine girmiştik.. Ancak maalesef açıklanan satış rakamları sadece işin ekonomi tarafını değil, oyuncularını da üzdü.

Call of Duty Infinite Warfare beklenenin aksine, açıklanan satış rakamlarına bakıldığında önceki modlara ve rakiplerine nazaran düşük bir çizgide seyrediyor. Öyle ki, oyunun karşısında bulunan en ciddi iki rakip olan Battlefield ve Titanfall oyunları karşısında satış rakamlarına bakıldığında oldukça ciddi bir fark olduğu görülebiliyor. Hatta, Black Ops 3'ün yakaladığı oyuncu sayısıyla kıyaslama yapılacak olursa, neredeyse bunun çeyreği kadar bile oyuncu kitlesine ulaşamadığı açıklanan verilerden görülebiliyor. 

Bakalım yayıncı firma bu gelişme karşısında nasıl bir tepki verecek. 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler