Arama

Bomba Atarken Yaralanan Teröristler Hastanede Yakayı Ele Verdi!

7 yıl önce

Pendik'te düzenlenen terör örgütü operasyonunda, çakmak tüpünün içine hazırlanmış parça tesirli el yapımı patlayıcıyı atarken yaralanan 1'i kadın 2 şüpheli tedavi için geldikleri hastanede yakalandı.

Bomba Atarken Yaralanan Teröristler Hastanede Yakayı Ele Verdi!
ad image

Milliyet'in haberine göre, Sülüntepe Mahallesi'nde bir patlama sesi duyuldu. duyulan patlama sesi sonrası inceleme yapan güvenlik güçleri, sesin el yapımı parça tesirli bir bombanın patlaması sonucu ortaya çıktığı anlaşıldı. Güvenlik güçlerinin takibi sonrasında bombanın düzenek hazırlanırken patladığı, patlama sonucu yaralanan teröristlerin tedavi için hastaneye gittiği belirlendi. hastanede yapılan operasyonla yakalanan biri kadın 3 şüpheli, güvenlik güçleri tarafından yakalandı. 

18 Mart Caddesi'nde akşam saatlerinde duyulan patlama sesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Ekipler, sesin, parça tesirli el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu çıktığını belirledi.
Polis, söz konusu yere yakın Çil Sokak'ta bir poşet içinde 2 adet patlamamış el yapımı patlayıcı ile çevrede kan izleri olduğunu saptadı. Görgü tanıklarının verdiği eşkal üzerine 1'i kadın 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, aynı zamanda Marmara Üniversitesi Pendik eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine elinden yaralanarak başvuran kişiyi incelemeye aldı.


Hastaneye sağ elinden yaralanarak başvuran kişinin, patlayıcıyı atarken yaralandığı ve kız arkadaşıyla tedaviye geldiği saptandı. Şüpheliler, tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Olay sırasında yanlarında olan 3. şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Gözaltına alınan elinden yaralı erkek şüpheli yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne, kadın şüpheli ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi adli tabiplikte yapılan sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler