Arama

Bilgisayarın En Çok Tercih Ettiği İşletim Sistemi Windows 10 !

7 yıl önce

Belirlenen istatisliklere göre Windows 10, gerek laptop gerekse masa üstü pclerde en çok rağbet gören uygulama olarak ön plana çıktı.

Bilgisayarın En Çok Tercih Ettiği İşletim Sistemi Windows 10 !
ad image

Oyun dünyasının önemli domino taşlarından Steam, son bir kaç yılda Türkiye'de de söz sahibi olmaya başladı. Milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan ve bilgisayar oyunlarının satılmasındaki en büyük pazara sahip olan Steam, üyelerinin çok uygun fiyatlara dijital oyun sahibi olmasını sağlıyor. Onlarca oyunun online olarak oynanmasında da aktif rol olyanyan bi platform, korsan oyun pazarına da büyük bir sekte vurdu.

Şimdilerde bilgisayarların kullanım oranlarıyla iligili bilgiler veren Steam, Windows 10 için en çok kullanıma sahip uygulama olarak belirlemelerde bulundu. Çok değil daha geçen yıl kullanıma çıkmış olan Windows 10'un en çok kullanılan sürüm olması da Steam sayesinde belirlendi.

Windows 7 Sistemini Geçmeyi Başardı

Steam tarafından açıklanan rapora göre bu uygulamayı kullananların yüzde 41.05 gibi bir bölümü Windows 10 işletim sistemine sahip. 2016 Yılının 5. Ayı baz alındığında yüzde 1.54’lük bir yükseliş kazanan Windows 10, efsane sistem Windows 7’yi geçerek zirveye kuruldu ve en çok kullanılan işletim sistemi olmayı başardı. Windows 7’nin günümüzde halen kullanım oranı yüzde 2 değer kaybederek 39.02’ye geriledi.

Windows 8'in Esamesi Okunmuyor

Sadece 1 yıl önce kullanıma sürülen Windows 10’dan önceki işletim sistemi Windows 8 ve 8.1 sistemlerinin kullanım oranına sadece yüzde 13.02 idi. Bu da Windows 8 ve 8.1 işletim sisteminin kullanıcılar tarafından ilgi görmediği ve önce Windows 7, ardından da Eindows 10 tercih ettikleri ortaya çıkıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler