Arama

Belediye Şikayetlerinizi Kamupol'le Hızlıca İletin!

7 yıl önce

Andoid işletim sistemli telefon ce diğer cihazlar üzerinden belediye hizmet alanlarında oluşan tüm sorunları doğrudan ve ilgili birime hızlıca iletebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise google play store üzerinden Kamupol uygulamasını indirmek ve şikayet edeceğiniz durumun fotoğrafını çekip gönder tuşuna basmak! Gerisini Kamupol sizin yerinize hallediyor.

Belediye Şikayetlerinizi Kamupol'le Hızlıca İletin!
ad image

Mobil işletim sistemli cihazlara yönelik yararlı uygulamalar her geçen gün sayısı artan şekilde geliştirilmeye devam ediyor. Vatandaşları yararına geliştirilen bu uygulamalara son örnek de Kamupol isimli uygulama oldu. Kamupol ismiyle andorid marketinde yayına başlayan uygulama, vatandaşlara belediye hizmet sınırları içerisinde gördükleri veya yaşadıkları sorunları anında iletmelerine imkan veriyor. 

Kamupol kullanıcıları, sadece bir fotoğraf veya video kaydı alarak, şikayete konu olan durumla ilgili görüşlerini de ekleyerek "gönder" butonuna tıklamaları halinde hızlı bir şekilde ve doğrudan ilgili belediyeye şikayetlerini iletebiliyorlar. Bir çöp kutusunun devrilerek etrafa kötü bir görüntü verdiği o olumsuz görüntü ya da engelli vatandaşların kullandığı yönlendirme yollarındaki engeller ya da yaya yolu üzerine park etmiş bir araç ve daha buna benzer bir çok sorunu doğrudan ve ilgili belediyeye iletmek Kamupol uygulaması ile son derece kolay. 

Game Asya Bilişim tarafından geliştirilen bu uygulama, sadece belediyeler değil aynı zamanda diğer kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet alanlarındaki sorunların da vatandaşlar tarafından doğrudan ilgili kuruma iletilmesine de imkan verirken Türkiye'de en çok şubesi bulunan Tüketiciler Birliği ile yapılan işbirliği sonrası tüketici sorunlarının çözümünde de vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 

Tüketici sorunları kategorisinde karşılaşılan tüketici hakları ihlali durumlarını Tüketiciler Birliği'ne iletmek veya tüketici hakları konusundaki soruları doğrudan Tüketiciler Birliği'ne sorabilmek gibi avantajları kullanıcılarına sunan Kamupol, bu yönüyle ayıplı mal ve hizmet, kooperatif sorunları, kapıdan satışlarda karşılaşılan sorunlar, uzaktan satışlarda karşılaşılan sorunlar ve dah bir çok tüketici hakkı ihlali durumlarının doğrudan Tüketiciler Birliği'ne iletilmesine ön ayak olarak vatandaşlarla Tüketiciler Birliği arasında köprü vazifesi görüyor.

Kamupol uygulamasını siz de edinmek ve karşılaştığınız sorunları doğrudan ilgili kurum veya kuruluşa iletebilmek istiyorsanız hemen şimdi google play store uygulamasını açarak arama satırına Kamupol yazıp ara butonuna tıkladığınızda, karşınıza gelecek olan Kamupol yükleme sayfası üzerinden cihazırınıza Kamupol uygulamasını yükleyebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler