Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başkan Dimez’in, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Başkan Dimez’in, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

admin admin -
9 0

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
Abdurrahman Dimez, 19 Mayıs 1919’un ulusumuzun bağımsızlık tutkusunun yüreklerde hissedildiği ve bu günlere ulaşmamızda verilen büyük mücadele için ilk kıvılcımın yakıldığı gün olduğunu söyledi.
Dimez açıklamasında, “Bu tarih, Türk milletinin bağımsız yaşama iradesini ortaya koyduğu bir başlangıçtır. Milli mücadele hedefine giden yoldaki ilk adımdır. ‘Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına’ inanan Mustafa Kemal ve arkadaşları, Samsun’dan başlayarak bütün ülkeye ve insanlarımıza yansıyan ve yayılan mücadeleyi bu gün başlatmıştır. Bu mücadele sonucunda kazanılan bağımsızlığı ve bu ülkenin geleceğini her zaman güvendiği, inandığı Türk Gençliği’ne emanet etmiştir. Gençlik bizim en büyük gücümüzdür.
Bizler hükümetimiz döneminde de gençlere hep öncelik verdik. Çünkü bizler biliyoruz ki gençlerin dinamizmini, heyecanını, coşkusunu siyasete yansıtamayan hareketler, geriye gitmeye, yok olmaya mahkûmdur. Gençlik dinamizmini, ateşini taşıyamayanlar bu ülkenin gelişimine katkıda bulunmada hep yavaş kaldı. Bizler Türkiye’yi Dünya’nın önde gelen ekonomileri, hak ve özgürlükler cenneti yapma yolunda emin adımlarla ilerlerken her zaman enerji kaynağımız da gençlerimiz olacaktır.
Biliyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını emanet ettiği gençlerimiz, onu koruyacak ve daha da yücelteceklerdir.
Bu duygu ve düşüncelerimle 19 Mayıs 1919’un 97. yıldönümünde bütün gençlerimizin, bütün milletimizin bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir