Arama

Basın Ekspres Fabrikaları Dönüşecek

7 yıl önce

Cathay Group’un yeni markası Nivo’yu ve Basın Ekspres’te gerçekleştirdiği inşaat projesi Nivo İstanbul’u tanıttı.

Basın Ekspres Fabrikaları Dönüşecek
ad image
Cathay Group’un yeni markası Nivo’yu ve Basın Ekspres’te gerçekleştirdiği inşaat projesi Nivo İstanbul’u tanıttı.
Cathay Group’un gayrimenkul markası Nivo’nun ve Basın Ekspres’te gerçekleştirdiği inşaat projesi Nivo İstanbul’un tanıtımını gerçekleştirdi. Cathay Group’un projedeki ortağı Neba A.Ş., yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli bir yatırım şirketi olduğu açıklandı. Toplantıda konuşan Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, şirket olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Gerektiğinde maliyet farkını da kabul ederek; farklı, kimliği olan, yüksek imajlı, çevreye-kente-insana duyarlı gayrimenkul projeleri geliştirmek amacıyla çalışıyoruz İstanbul’u çok iyi tanıyoruz. Geçen çeyrek asır boyunca edindiğimiz tecrübe, kurumsal yapımız, sağladığımız güven ve kalite anlayışımız ile gayrimenkul geliştirme alanında sektörün en önemli aktörlerinden birisi olmayı hedefliyoruz" dedi.
Avrupa kentleri arasında en çok gayrimenkul yatırımı çeken 7 kent arasına giren İstanbul’un marka değerinin kentsel dönüşüm sayesinde giderek arttığının altını çizen Tuğsuz, "Gayrimenkul sektörü inovasyona, büyümeye ve yeni projelere son derece açık. Bu kentin doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş daha birçok projeye ihtiyacı var" diye konuştu
Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ise "Basın Ekspres’te Nivo İstanbul’u geliştirirken Suudi ortaklarımızla güç birliği yaptık. Farklı konularda, hepsi alanında uzman 27 danışmanla çalıştık. Hem yatırımcısı için çok karlı hem de bölge için çok değerli bir proje ortaya çıkardık" dedi.
Nivo İstanbul projesinin ortaklarından Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Alomary Holding CEO’su Abdulaziz İbrahim Alomary ise “İstanbul, dünyanın en güzel şehri. kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek. Nivo İstanbul, tüm detaylarıyla, iyi planlanmış bir proje oldu ve paha biçilmez bir gayrimenkul yatırımı. Böyle bir projenin bir parçası olmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler