Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu TOGG ile Ferrari Yarıştı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu TOGG ile Ferrari Yarıştı

haberci haberci -
48 0

Yerli ve Milli Otomobil TOGG’a Binerek Sosyal Medya Fenomeni Ferrari ile Yarıştı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yerli ve milli otomobil TOGG’un direksiyonuna geçerek bir sosyal medya fenomeninin kullandığı Ferrari ile eğlenceli bir yarışa girişti. Görüntülerde Kartoğlu, TOGG’u göstererek “Benim araba da fena değildir ha, istiyorsan bir kapışalım” diyerek meydan okudu. İkili daha sonra trafiğe kapalı alanda yarıştı.

Kartoğlu: “Adamı Fena Gaza Getiriyor”

Yarışın ardından Ferrari’ye geçen Kartoğlu, “Gerçekten çok iyi. **Adamı fena gaza getiriyor**, sesi var ya bunun” sözleriyle keyifli anlar yaşadığını belirtti. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılarak dikkat çekti.

Aydınlatma Lambaları Eleştirilere Yol Açtı

Ancak, paylaşılan videonun ardından Başakşehir’de yaşanan bazı sorunlara dikkat çekildi. Bir kullanıcı, “Sayın Başkan, metro istasyonu civarında Mimar Kemalettin Bulvarının aydınlatma lambaları aylardır yanmıyor, Ferrari’nin farları güçlüdür, akşamları arada bir geçerseniz makbul olur” şeklinde bir eleştiri yaparak belediye başkanını eleştirdi.

Sonrasında, sosyal medyada artan tepkiler üzerine Yasin Kartoğlu, paylaşımları tüm hesaplarından kaldırdı. Bu olay, hem eğlenceli hem de eleştiri dolu bir gündem konusu haline geldi.

İlgili Yazılar