Başak Merkez Camii’nin Temeli Dualarla Atıldı

Mamak Müftülüğü, Mamak Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar işbirliğinde Başak Mahallesi’nde yapımına başlanan Başak Merkez Camii’nin temeli dualarla atıldı.Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı, “Böyle güzel eserlerin milletimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmasını temenni ediyorum. Müftülük ve Belediyeye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.Başak Mahallesi’nin merkezinde bir cami eksikliği hissedildiğini dile…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Başak Merkez Camii’nin Temeli Dualarla Atıldı

Mamak Müftülüğü, Mamak Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar işbirliğinde Başak Mahallesi’nde yapımına başlanan Başak Merkez Camii’nin temeli dualarla atıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı, “Böyle güzel eserlerin milletimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmasını temenni ediyorum. Müftülük ve Belediyeye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başak Mahallesi’nin merkezinde bir cami eksikliği hissedildiğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak’ı Başkent’e yakışır bir ilçe haline getirmek için her alanda çalışmaya devam ediyoruz. Osmanlı Mimarisi ile güzel bir proje hazırladık ve bu günde temellerini atıyoruz. Mamak’ta 7 yıllık görevimiz boyunca birçok camiyi yeniledik ve yeni camiler yaptırdık” dedi.
Mamak Müftüsü Muharrem Genç de, “Projesini daha önce vatandaşlarla paylaşmıştık. Dayanışma içerisinde yaptığımız bu eser aynı anda 3 bin kişiye hizmet verebilecek. Bu eser Mamak’ın modern yüzüne katkı sağlayacak” dedi.
Temel atma törenine Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başak Mahallesi’nde temeli atılan cami bölgede yaptırılan en büyük camilerden birisi olacak. Son derece detaylı bir şekilde projelendirilen camide aynı anda 3 bin kişi namaz kılabilecek. Bin 800 metrekare alana sahip proje içerisinde taziye bölümleri, toplantı salonları, Kur’an kursu bulunuyor.

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Çamaşır Makinesi Neden Yürür? Ayak Ayarı Nasıl Yapılır?
Çamaşır Makinesi Neden Yürür? Ayak Ayarı Nasıl Yapılır?
Brolyz CEO’su İbrahim Kılıç Uyardı: “Yapay Zekâ Kaosunda Yerli Sosyal Medya Gerekli”
Brolyz CEO’su İbrahim Kılıç Uyardı: “Yapay Zekâ Kaosunda Yerli Sosyal Medya Gerekli”
İş İnsanı Tory Cevat Aytimur Dubai’de Gayrimenkul Yatırımlarına Yön Veriyor
İş İnsanı Tory Cevat Aytimur Dubai’de Gayrimenkul Yatırımlarına Yön Veriyor
Battal Lazer: Kurtağzı Kesim, H Profil Kesim ve Profil Lazer Kesimde Güvenilir Çözüm Ortağınız!
Battal Lazer: Kurtağzı Kesim, H Profil Kesim ve Profil Lazer Kesimde Güvenilir Çözüm Ortağınız!
İstanbul Web Tasarım
İstanbul Web Tasarım
Genç yetenek Naim Saruhan Dönmez, 1461 Trabzon FK forması giyecek
Genç yetenek Naim Saruhan Dönmez, 1461 Trabzon FK forması giyecek
Teknoloji Gündemi ile Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları TEKNO GÜNDEM 'de saklıdır.