Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bartın’da Otoyolda Otomobil ve Kamyon Kaza Yaptı: 5 Ölü

Bartın’da Otoyolda Otomobil ve Kamyon Kaza Yaptı: 5 Ölü

haberci haberci -
43 0

Bartın’da Düzenlenen Partinin Dönüşü Faciayla Sonuçlandı

Bartın’ın İnkumu semtinde düzenlenen bir parti sonrasında evlerine dönmeye çalışan 5 genç, otomobilleriyle yolda ileri sürülen bir kamyonla korkunç bir kaza yaşadılar.

Yarış İddiası ve Kaza Anı

Partiden çıkan gençler, iddiaya göre yolda karşılaştıkları arkadaşlarıyla araçları arasında bir yarışa giriştiler. Bu yarış sırasında karşı şeritten gelen bir kamyonla çarpıştılar ve otomobil kamyonun altına girdi. Kazada araçta bulunan 5 kişiden 2’si olay yerinde, diğer 3’ü ise hastanede yaşamını yitirdi.

Acı Haber ve Kimliklerin Belirlenmesi

Kazayı öğrenenler arasında gençlerden birinin yakını olan Bilal Yılmaz, olay yerinde büyük bir acı yaşadı. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belirlendi; Rahmi Can Odabaş, Murat Can Körükçü, Koray Uğuz, Özgür Çomak ve Berkay Kaya feci kazada yaşamlarını yitirdiler.

Soruşturma ve Gözaltı

Kazaya karışan kamyon sürücüsü ismi açıklanmayarak gözaltına alınırken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Bu talihsiz kaza Bartın’da derin üzüntü yarattı ve gençlerin ailelerini yasa boğdu. Kazaların önlenmesi ve trafik kurallarının daha sıkı bir şekilde uygulanması için yetkililerin daha fazla dikkat göstermesi gerektiği bir kez daha vurgulandı.

İlgili Yazılar