Arama

ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz: Hem Annelerimizi Mutlu Edelim Hem de Çiçekçilerimizi Sevindirelim

3 yıl önce

ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz: Hem Annelerimizi Mutlu Edelim Hem de Çiçekçilerimizi Sevindirelim

ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz: Hem Annelerimizi Mutlu Edelim Hem de Çiçekçilerimizi Sevindirelim
ad image




ATO Başkan Vekili ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Anneler Gününün bir haftaya yayılmasını önererek, “Annelerimiz için çiçek siparişlerini erkenden verip hem evde kalan annelerimizi mutlu edelim hem de Kovid-19 salgını nedeniyle iş yapamayan çiçekçilerimizi sevindirelim.”dedi.

 

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Vekili ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ATO Çiçekçiler Komitesi toplantısında alınan ve Ankara Kent Konseyi ile Ankara Çiçekçiler Esnaf Odası tarafından da desteklenen kararlara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.


Halil İbrahim Yılmaz yaptığı açıklamada, Anneler Günü'nün bu yıl Kovid-19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk geldiğine dikkati çekerek, salgın nedeniyle çiçek siparişlerinin bir haftalık süreye yayılarak erkenden verilmesinin önemine değindi.

“Annelerimizin Eli Dolu, Sokaklarımız Boş Kalsın”

Erken sipariş alan sektörün hazırlıklarını önceden yapabileceğini belirten Halil İbrahim Yılmaz, "10 Mayıs'ta annelerimizin eli dolu, sokaklarımız boş kalsın. Annelerimiz için çiçek siparişlerini erkenden verip hem evde kalan annelerimizi mutlu edelim hem de Kovid-19 salgını nedeniyle iş yapamayan çiçekçilerimizi sevindirelim."ifadelerini kullandı.

Halil İbrahim Yılmaz, 65 yaş ve üstü vatandaşlara 21 Mart'tan itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağını hatırlatarak; 40 gündür süren karantinada evlerinden çıkamayan annelerin yüzlerini bu anlamlı gün vesilesiyle güldürmek için Ankaralıları çiçek almaya davet etti.

“Satılamayan Ürünler Çöpe Gidebilir”

Halil İbrahim Yılmaz, Kovid-19 salgını nedeniyle iptal edilen düğün, kutlama, davet ve toplantı gibi etkinliklerin çiçekçilik sektörünü olumsuz etkilediğine kaydederek,  bu olumsuz etkinin özel günler vesilesiyle giderilebileceğine işaret etti.  Yılmaz, çiçek üretiminin çok arttığı bu aylarda ürünlerin satılmaması halinde çöpe gidebileceğinin altını çizdi.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler