Arama

Apple'a Ait Watch 3 Ürünü Resmen Tanıtıldı

6 yıl önce

Apple şirketinin etkinliğinde merak ile beklenen Apple Watch 3 isimli akıllı saat modelinin de tanıtımı yapıldı.

Apple'a Ait Watch 3 Ürünü Resmen Tanıtıldı
ad image

Apple şirketinin etkinliğinde merak ile beklenen Apple Watch 3 isimli akıllı saat modelinin de tanıtımı yapıldı. 

Kablosuz olan LTE özelliği sayesinde önceki modellerden ayrılmayı başaran Apple Watch 3 aslında Apple Watch 2 ürünüyle aynı form faktörünü korumakta.  Ürünün ayrıca yeni ve de kırmızı yüzeye sahip durumdaki bir Dijital Crown bileşeni, modelin tam olarak LTE kablosuz çip barındırdığının fark edilmesini sağlamakta.

Yeni 2 çekirdekli  bir işlemci ile  birlikte Siri  çok daha hızlı duruma geliyor ve artık sizle akıllı saat üstünden konuşma gerçekleştirebiliyor. Bluetooth ve de Wi-Fi içinde yeni W2 isimli çipi sunulmuş. İlave olarak ise , Apple Watch  ürünü artık altimetre de barındırıyor. Hücresel  bir bağlantı amacıyla yeni tümleşik elektronik SIM kullanılmış olduğunun altı çizilmekte. Ekranın kendisi ise LTE ve  de UMTS için bir anten görevi görmekte.


Apple Watch 3  ürünü yeni kişiselleştirilebilir durumdaki saat kadranları ile birlikte komplikasyonlar, çok güçlü Siri desteği ve de uygulamayla bildirimlere hemen ulaşmanızı sağlaması sayesinde tam zamanlı bir yardımcınız olmayı başaracak.

Her türden egzersiz için yanınızda bulunacak destek sağlamış olan ürünü yerleşik  durumdaki GPS, geliştirilmiş  bir kalp atış hızının sensörü, 50 metrelik suya dayanıklı durumdaki tasarım ve  de güncellenen çok kapsamlı antrenman uygulaması sayesinde kolunuzdan hiç çıkartmayı istemeyeceksiniz gibi gözükmekte.

Apple Watch 3 ismine sahip olan akıllı saatler ülkemizde ise 29 Eylül tarih içerisinde satışa çıkacak. Normal modele 329 dolar tutarında, LTE desteğine sahip model içinde 399 dolar tutarındaki bir fiyat etiketi belirlenmiş halde.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler