Arama

Apple, iPhone 8 Modelinde 4 GB Yerine 3 GB RAM'mi Olacak?

6 yıl önce

Teknoloji devi Apple'ın merakla beklenen iPhone 8 modeline ait bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni iPhone modeli ile ilgili en çok merak edilen ve tartışılan özelliklerden birisi de cihazın RAM durumu.

Apple, iPhone 8 Modelinde 4 GB Yerine 3 GB RAM'mi Olacak?
ad image

Cupertino'lu şirket Apple'ın 2017 yılı içerisinde duyurması beklenen iPhone 8 modellerinde kullanılacak RAM değeri de aynı şekilde merak konusu olmayı başardı. Yeni modelde kullanılması beklenen RAM konusunda çeşitli tartışmalar yaşanırken firmanın bu üründe yine 4GB RAM değerine yer vermeyeceği ön plana çıkmış gibi.

Apple'a yakın bazı kaynaklara göre yeni iPhone modeli farklı ekran boyutu, RAM ve panel değişkenlikleri ile birlikte üç farklı şekilde karşımıza çıkabilir.

Bugün yayınlanan TrendForce kaynaklı habere göre iPhone 8 modellerinde kullanılacak RAM değerleri ile ilgili yeni tahmini bilgiler ortaya çıktı. Özellikle 2017 yılında akıllı telefon pazarına gelen amiral gemilerinin aksine iPhone 8 modelinde yine maksimum 3GB RAM kullanılmasının beklendiği belirtildi. Sızdırılan bilgilere göre ise Apple hayranları 4GB ve daha üstü RAM içeren iPhone modelleri ile ancak 2018 yılında buluşabilecekler.

Android işletim sistemine sahip olan amiral gemilerinde 6GB hatta son dönemde 8GB'a kadar çıkan RAM değerlerinin karşısında Apple'ın yapacağı hamle oldukça merak edilmeye başlandı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler