Arama

Apple'dan 4 teker için dudak uçuklatan Türkiye fiyatı

3 yıl önce

ABD teknoloji devi Apple, 2019 yılında Türkiye’de de piyasaya çıkardığı yeni Mac Pro’su için özel tekerlek kiti geliştirdi. Mac Pro’yu daha kolay taşımak isteyenler için geliştirilen Apple Mac Pro Tekerlek Kiti’nin Türkiye fiyatı ise tam 5 bin 599 TL olarak duyuruldu.

Apple'dan 4 teker için dudak uçuklatan Türkiye fiyatı
ad image


Apple geçen yıl piyasaya çıkardığı yeni Mac Pro modelleri için özel olarak tasarladığı tekerlek kitini, internet sitesi üzerinde satışa çıkardı.

Paslanmaz çelik ve kauçuktan üretilen bu özel tasarım tekerlekler, yeni Mac Pro’yu masa altından çıkarma veya çalışma alanının başka bir yerine taşıma işleminin kolaylaştırıyor.



2019 Mac Pro modelleri ile uyumlu olan bu kit, 4 adet tekerlekten oluşuyor. Kasanın yüksekliğini yaklaşık 2.54 cm artıran tekerlekler, 1/4 inç - 4 mm altıgen tornavida ucu ile birlikte geliyor.

Apple Mac Pro tekerlek Türkiye fiyatı

Apple’ın Türkiye’deki internet mağazası üzerinden satışa sunduğu Apple Mac Pro Tekerlek Kiti için açıkladığı peşin fiyat tam 5 bin 599 TL oldu. Bu ürün için sunulan taksit seçeneği ise 3 ay vadeli aylık 1866.33 TL olarak belirlenmiş.

Apple Mac Pro

 
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler