Arama

Antalya'da 20 Ton Altın Bulundu İddiası Şehri Karıştırdı!

7 yıl önce

Antalya'da 20 ton altın bulunduğu iddiası şehri hareketlendirdi! Kaçak kazı yapılan bir alanda bulunduğu iddia edilen 20 ton altın iddiasına Kültür ve Turizm Müdürlüğü inceleme başlattı.

Antalya'da 20 Ton Altın Bulundu İddiası Şehri Karıştırdı!
ad image

Antalya'da kaçan kazı yapılan bir alanda altın bulunduğu iddiasıyla şehirde hareketli anlar yaşanmaya başladı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün de ihbar üzerine inceleme başlattığı olayla ilgili yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ancak söylentiler bile Antalya'lı vatandaşların heyecanlanmasına neden oldu. Kısa sürede kulaktan kulağa dolaşan bilgilerle hareketli anların yaşandığı Antalya'da iddialara göre kaçak define araması yapılan bir alanda 20 ton altın bulunduğu iddia edildi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bölgeye ihbarlar üzerine özel bir heyet göndererek araştırma yapmaya başladığı bildirildi. 

Hürriyet'in haberine göre isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, "İhbar jandarmaya intikal etmiş, Bunun üzerine kaçak kazı yapılan alanda inceleme başlatıldı. Özel bir kamera ile yapılan ilk tespitlerde küçle altın olabileceği düşünülen nesneler tespit edilmiş. Ancak inceleme sürüyor" dedi. 

Konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, "Şu anda heyecana neden olacak bir durum yok. Biz bu tür ihbarları zaman zaman alıyoruz. Gerekli olursa Sayın Valimiz açıklama yapacaktır. Akşama kadar konunun ne olduğu belli olacak. Şimdiden heyecana gerek yok. Süreci takip ediyoruz" dedi. 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler