Arama

Aksaray Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini Yeniledi

7 yıl önce

Aksaray Belediyesi ile Bem-Bir Sen arasında imzalanan ve memurların yararlandığı Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) yenilendi.

Aksaray Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini Yeniledi
ad image
Aksaray Belediyesi ile Bem-Bir Sen arasında imzalanan ve memurların yararlandığı Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) yenilendi.
Sözleşmeyi imzalayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sözleşmenin belediyeye ve memurlara hayırlı olmasını diledi. Aksaray Belediyesinde çalışan memurları ilgilendiren SDS, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Bem-Bir Sen Aksaray Şube Başkanı Seyfullah Baysal arasında imzalandı.
Yapılan görüşmelerin olumlu bir sonuçla neticelendiğini belirten Bem-Bir Sen Başkanı Seyfullah Baysal, “Başkanımızın çalışan memurlarımıza memnun olacağı bir zammı verdiği için öncelikle teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızı hiçbir zaman enflasyona ezdirmeyen Hükümetimize de teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın, maaşımızı alacak mıyız, alamayacak mıyız korkusu yaşandığı günleri de biliyoruz. Özellikle de 2000’li yıllardan sonra hükümetimizin yaptığı kanun düzenlemeleriyle ve sizin katkılarınızla artık o eski günleri geride bıraktık. Herkesin memnun kalacağı sözleşmeyi imzaladık” diye konuştu.
Yenilenen sözleşmeyi imzalayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Hükümetimizin politikası çalışanı ezdirmemek. Enflasyonu yansıtmamak. Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) ilk göreve başladığımız zaman beraber imzaladığımız bir sözleşmeydi. Şimdi 2’ncisini gerçekleştirmiş olduk. İnşallah memur kardeşlerimizin daha verimli bir çalışma sergileyeceklerine inanıyoruz. Biz aynı geminin içerisindeyiz. Amacımız Aksaray’ımıza en iyi şekilde hizmet etmek. Bunu sağlamanın gayreti içerisindeyiz” diyerek sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.
Bem-Bir Sen Başkanı Baysal, sözleşmenin yenilenmesi için imza atan Başkan Yazgı’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler