Arama

Akdeniz Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftası Kutlandı

7 yıl önce

Hemşirelik Haftası, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Akdeniz Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftası Kutlandı
ad image
Hemşirelik Haftası, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı.
Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, AÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, AÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Antalya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve sağlık hizmeti sunan kurumlardan temsilciler katıldı.
Etkinlik Kepez İşitme Engelliler Okulu öğrencilerinin işaret diliyle eşlik ettiği İstiklâl marşı ile başladı. Etkinliğin açılışında konuşan Akdeniz Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Hemşireliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek,“ Hemşirelik mesleği özveri, sabır, hoşgörü ve ciddiyet gerektirir. İnsan hayatının korunması ve iyileştirilmesinde var gücüyle çalışan tüm hemşirelerimizin hemşirelik haftasını kutluyorum” dedi.
Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm de “Hemşirelik Haftasını Antalya ili içindeki tüm kurumların işbirliği içinde kutlamak ekip çalışmasının güzelliğini göstermesi açısından son derece önemli. Engelliler haftası olması nedeniyle bir duyarlılık göstergesi olarak işitme engelli arkadaşlarımızla bir arada olduğumuz için onlara özellikle teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımın hemşirelik haftasını kutluyorum” diye konuştu.
Etkinlik sonrasında meslekte 35 yılını geçiren hemşirelere teşekkür belgesi takdim edildi.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler