Tekno Gündem

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten CHP Genel Başkanı’na Tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten CHP Genel Başkanı’na Tepki

haberci haberci -
42 0

Ömer Çelik, Özgür Özel’in Açıklamalarına Sert Yanıt Verdi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in demokrasi ve darbe konusundaki açıklamalarına sert bir şekilde tepki gösterdi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özel’e yönelik eleştirilerde bulundu.

Çelik: “Özgür Özel Siyasi Tarihini İyi İncelemeli”

Ömer Çelik, paylaşımında CHP Genel Başkanı’nı “siyasi hayatında bulunduğu her yere demokratik irade ile gelmiş Cumhurbaşkanı ile darbeci Kenan Evren’i yan yana anması” ile suçladı. Çelik, Özgür Özel’in demokrasiye darbe yapanları desteklediğini iddia ederek, CHP’nin geçmişteki “Yassıada zihniyeti” ile benzerlikler taşıdığını belirtti.

Cumhurbaşkanı’ndan Tarihi Demokrasi Dersleri

Çelik ayrıca, Cumhurbaşkanı’nın darbeci siyasi geleneğe karşı defalarca tarihi demokrasi dersleri verdiğini vurguladı. Özgür Özel’in darbeci siyasi gelenekle nasıl mücadele edileceğini öğrenmek istiyorsa, Cumhurbaşkanı’nın siyasi mücadelesine odaklanması gerektiğini belirtti.

Özel’e “Demokrasi Dersi” Çağrısı

Ömer Çelik’in açıklamalarıyla CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik sert eleştiriler devam ederken, iki siyasi parti arasındaki gerilim de bir kez daha yükseldi. Özel’in Çelik’in iddialarına nasıl yanıt vereceği ise merak konusu olarak bekleniyor.

İlgili Yazılar