Erdoğan, 8. Olağan İl Kongresi’nde Konuştu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Menteşe Spor Salonu’nda düzenlenecek 8. Olağan İl Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasının başında Erzurum Palandöken Dağı’nda antrenman yaparken çığ düşmesi sonucu vefat eden milli sporcu Emre Yazgan’a Allah’tan rahmet diledi.
Osmanlı’nın Tarihi ve Çağımızdaki Mücadele
Erdoğan, Türkiye’nin bin yıllık tarihine vurgu yaparak, coğrafyadaki mücadelelerin asla durmadığını belirtti. Tarihte Osmanlı’nın ilerleyişi esnasında yaşanan zorlukları ve içteki güçlükleri de hatırlattı.
CHP ve Siyasi Eleştiriler
Erdoğan, CHP’ye sert eleştirilerde bulunarak, iç ve dış politikadaki tutumunu sorguladı. CHP’nin Türkiye’nin çıkarlarını korumak adına aldığı kararlara karşı çıktığını ifade etti. Ayrıca, CHP’nin FETÖ’den PKK/YPG’ye kadar farklı örgütlerle kurduğu ilişkilere de değindi.
AK Parti’nin Hizmet Anlayışı
Erdoğan, AK Parti’nin hizmet anlayışını vurgulayarak, Muğla’ya yapılan yatırımları detaylarıyla paylaştı. Şehre sağlık, eğitim, spor ve ulaşım alanlarında ciddi yatırımlar yaptıklarını belirtti. Ayrıca, Muğla’da hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgi verdi.
Muğla’ya Yapılan Yatırımlar
Erdoğan, son 22 yılda Muğla’ya toplamda 302 milyar lira yatırım yapıldığını açıkladı. Sağlık, eğitim, ulaşım gibi alanlarda yapılan yatırımlardan bahsederek, Muğla’nın geleceği için planladıkları projelere değindi. Ayrıca, Muğla’da inşa edilecek millet bahçeleri ve diğer ulaşım projelerinden bahsetti.
Erdoğan’ın konuşması, AK Parti’nin Muğla’daki hizmetlerini ve gelecek planlarını net bir şekilde ortaya koyması açısından önem taşıyor.