Arama

Ağaoğlu'nun Tesla İddialarını Yalanladı

6 yıl önce

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun, 2011'de araştırılması ve daha iyisinin yapılması için İTÜ'ye bağışladığı Tesla elektrikli otomobilin çürüdüğü yönündeki iddialarını İTÜ yalanladı.

Ağaoğlu'nun Tesla İddialarını Yalanladı
ad image

İş adamı Ali Ağaoğlu, Türkiye'ye ilk kez 2011 yılında kendisinin getirdiği Tesla marka roadster elektrikli otomobili İstanbul Teknik Üniversitesi'ne yerli elektrikli araç üretilmesi şartıyla hibe etmişti. İstanbul Teknik Üniversitesi makina fakültesi dekanı incelemek amacıyla aracı sadece 1 haftalığına istemişti. Ağaoğlu'nun ise aracı İTÜ'ye hibe etmeye karar verdi. Ağaoğlu bugün, İTÜ'nün söz konusu aracı otoparka çekip çürümeye bıraktığını iddia etmişti. Ağaoğlu, 6 yıl otoparkta bekleyen aracın zarar gördüğü ve 50 bin dolarlık masraf çıkardığını da sözlerine eklemişti. Ünlü iş adamı, yeni bir elektrikli araç üretim haberi alamadığı gibi aracıyla ilgili de haber alamadığını iddia etmişti. Haberin gündemde etki yaratması üzerine İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nden açıklama yapıldı.

İTÜ'DEN İDDİALARA YANIT

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, son günlerde "Tesla Otoparkta Çürüyor" şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını,Tesla Roadster'ın 28 Şubat 2012'de İstanbul Teknik Üniversitesi'ne (İTÜ) araştırma amaçlı kullanılmak üzere bağışlandığı belirtildi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler