Arama

7 Kıtanın Güzeli Afrika’lı Andrea Abrahams Oldu

7 yıl önce

Bodrum’da düzenlenen \"Miss 7 Continents\" Güzellik Yarışmasının 1.’si Güney Afrika’dan Andrea Abrahams oldu.

7 Kıtanın Güzeli Afrika’lı Andrea Abrahams Oldu
ad image
Bodrum’da düzenlenen "Miss 7 Continents" Güzellik Yarışmasının 1.’si Güney Afrika’dan Andrea Abrahams oldu.
Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde "Miss 7 Continents" Güzellik Yarışması düzenlendi. Dans gösterileri ve animasyon şovlar ile başlayan gecede,
modacı Aleksander Dodado’nun tasarımlarından oluşan gece elbiseleri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Abiye kıyafetler bodyuma çıkan mankenler birinci olmak için boy gösterdi. Çeşitli ülkelerden gelen yarışmacılar 1 hafta boyunca Bodrum’da kaldı. İlçenin çeşitli yerlerini gezen güzeller düzenlenen güzellik yarışmasında kıyasıya yarıştı.
Macaristan, Yunanistan, Moldova, Güney Afrika, Ukrayna, Ermenistan, Tataristan, Rusya, İspanya ve Kırım’dan başta olmak üzere 22 ülkeden gelen güzeller, bikini ve abiye kıyafetler ile jürinin karşısına çıktı. Yaklaşık 2 saat süren gecede, Güney Afrika’dan gelen Andrea Abrahams 1. oldu. Yarışmada, Moldovalı Kristina Goncharova ikinci, Ukraynalı Kateryna Laktionova üçüncü, Ermenistan’dan yarışmaya katılan Shushan Yeritsyan dördüncü, Kırımlı Maria Moroz ise beşinci oldu.
Dereceye giren 5 yarışmacıya ödülleri verildi. İlk 3’e giren yarışmacılar ise taçlarına kavuştu. Birinci olan Güney Afrikalı Andrea Abrahams’ın gözlerinin dolduğu ve çok heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmadı.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler