Arama

261 Bin Polise İkramiye Ödemesi

7 yıl önce

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında kahramanca mücadele ederek FETÖ'cülerin darbe girişiminin bastırılmasına yardımcı olan kahraman polislere ikramiye ve taltif ödemelerinin yapılacağı bilgisini verdi.

261 Bin Polise İkramiye Ödemesi
ad image

Beyaz TV'de özel bir programa katılarak gündeme ilişkin görüşlerini paylaşan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, daha önce kararlaştırılan ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve bu girişimin sonrasında kahramanca mücadele ederek darbecilerin amaçlarına ulaşmasının önüne geçen emniyet mensuplarına yönelik ikramiye ve taltif ödemeleri hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Kıdem ve mevkisine göre hesaplanacak olan taltif ödemelerinin yanı sıra, ikramiye ödemelerinin de görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Tayyar, konunun gündemde olduğunu ve yakın zaman içinde ikramiye ödemelerinin gerçekleştirileceğini belirtti.

KOMİSYONDAN GEÇECEK
Özel televizyon kanalı Beyaz Tv'de özel bir programda soruları yanıtlayan Tayyar, emniyet birimlerine verileceği daha önce müjdelenen FETÖ ikramiyeleri hakkında bilgi verirken şu ifadelere yer verdi: "Bu ay sonuna doğru komisyondan geçeceğini düşünüyorum. Önümüzdeki ay zaten yıl sonu. Büyük bir rakam oluşturan bu ikramiyenin biranda ödenmesi güçtü. Hesap kitap yapılıp tarihi açıklanacaktır. Yeni yılın ilk ayında, Ocak ayı içerisinde ikramiyeler ödenmeye başlar diye düşünüyorum"

TALTİF ÖDEMELERİ KAÇ LİRA OLACAK
15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasında cansiparane mücadele eden emniyet mensuplarına yönelik olarak yapılacağı açıklanan ikramiye ödemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulunan Tayyar, geçtiğimiz günlerde emniyet mensuplarına yönelik verilen bu sözün gerçekleşeceğini belirtirken, bu kapsamda yaklaşık 261.000 emniyet mansubunun ikramiye hakkında yararlanacağını ifade etti. İkramiye ödemelerine ek olarak 16 ila 24 maaş arasında taltif ödemesinin de yapılmasının karar bağlandığını ayrıca hatırlattı.

Bu karar neticesinde 81 ilde görev yapan yaklaşık olarak 261.000 polise, çıplak maaşlar üzerinden hesaplanan taltif ikramiyelerinin belirlenmesinde rütbeler esas alınacak ve rütbelere göre 132 TL ile 392 TL arasında taltif ödemesi yapılacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler