Arama

2017 Model Renault Clio Yeni Fiyat Ve Özellikleriyle Satışa Çıktı

7 yıl önce

Renault'un binek araçları arasında alt segment otomobili olarak piyasada bulunan Clio'nun 2017 Modeli satışa çıktı.

2017 Model Renault Clio Yeni Fiyat Ve Özellikleriyle Satışa Çıktı
ad image

Binek otomobil dünyasının en çok tercih edilenleri arsında yer alan Renault ve segmentinde en fazla satış yapan otomobil olma özelliğini elinde bulunduran Clio'nun 2017 Modelinin fiyatı ve özellikleri belli oldu.

Kasım Ayı itibariyle Türkiye dahil tüm Avrupa'da satışına başlanan 2017 Model Renault Clio, yepyeni haliyle ve detaylarla saklanmış özellikleriyle kullanıcılarını etkilemeyi başardı. ''Kalp Tutulması'' başlığıyla 2017 modelini tanıtan Renault, alt segment olmasına rağmen en fazla tercih edilen ve rakiplerine oranla en fazla satış yapan aracını 2017 yılı için adeta üst segment klasmanına çekti.

Değişen ön ve arka farlarla daha keskin ve daha etkileyici bir hal alan 2017 Model Renault Clio, ön bölge tasarımıyla da adeta yepyeni bir otomobil olarak satışa çıktı. Teknolojik sürüş destek sistemleriyle donatılan Renault Clio'nun bu özellikleriyse adeta bir fragman gibi. Multimedya özelliğinin yanı sıra R-LINK ve dokunmatik ekrana sahip olan 2017 Model Clio, performans ve kontrol özelliklerini kullanıcılarına sunarken ise, otomobil yarışlarındaki başarıyı göz önünde tutuyor. 

Renault CLIO’da bulunan ENERGY serisi motorlar pek çok avantajı kullanıcısına sunarken, düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyon değerleri ile de bu performans üstünlüğünü adeta şahit olarak tutuyor.

Joy 1.2 75 bg serisinin 48 Bin 150 TL'den başladığı Yeni Clio, GT Line 1.5 dCi EDC 90 bg özelliğini 74.600 TL'den satışa sunuyor. 12 Farklı versiyonu bulunan Yeni Clio, fiyat listesine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklamak yeterli.

YENİ RENAULT CLİO FİYAT LİSTESİ:

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler