Arama

130 Milyon Lira Tazminatı Hayır İşlerinde Kullanacak!

7 yıl önce

Kadıköy Belediyesi'nin Four Winds inşaatında çıkarılan zorluklar nedeniyle tazminata mahkum edildiği dava sonucu 130 Milyon lira tazminat almayı hak kazanan Emrullah Turanlı, kazanılan tazminatın hayır işlerinde kullanılacağını ifade etti.

130 Milyon Lira Tazminatı Hayır İşlerinde Kullanacak!
ad image

Four Winds binalarının inşaatında zorluklar çıkardığı iddia edilen Kadıköy Belediyesi, mahkeme sonucunda 130 milyon Türk Lirası tazminat ödemeye mahkum edilmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Taşyapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, kazanılan 130 Milyon liralık bu tazminatın hayır işlerinde kullanacağını ifade etti. Tazminata sebep olanların, hem devlete hem de işadamlarına büyük zararlar verdiğini ifade eden Turanlı konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:


“Ekonominin gelişmesi, memleketimizin ve halkımızın zenginleşmesi, gelir düzeyimizin artması, ülkenin ekonomisinin kalkınmasına bağlıdır. Ülke ekonomisinin kalkınması da Türk ve yabancı işadamlarının Türkiye'ye yatırım yapmasından geçer. İşadamları yatırım yapacak ki ülkemiz kalkınsın, mutlu ve huzurlu günler geri gelsin. Terör denen şiddet bitsin ve Türkiye huzura kavuşsun. Ancak, üzülerek belirtmek istiyorum ki sözü geçen Kadıköy Belediyesi'nin yapmış olduğu haksızlıklar ve zorbalıklar yüzünden tazminata mahkum oluyorlar, ama aslında verdikleri zarar bu tazminatlardan kat kat daha fazla.”

Çıkartılan zorluklar nedeniyle birçok işadamının önünün yatırım yaparken tıkandığını vurgulayan Turanlı,

“Bu zorbalıkları yapan aslında kurumlar değil, o görevlerde oturan bazı şahıslardır. Bu şahısların yapmış
olduğu zorbalıkların bedelini milletimiz ve işadamları ödüyor. Bu davayı kazandığım halde sevinemedim.
Çünkü bu koltuklarda oturup da ülkenin ekonomisini tıkayanlar hâlâ temizlenmiş değil” diye konuştu. Yakın gelecekte ülkenin kalkınmasının önündeki engellerin tamamen kalkacağına ve milletin huzura kavuşacağına inandığını ifade eden Emrullah Turanlı, bütün dünya işadamları ile el ele vererek Türkiye'nin kalkınmasına katkıda bulunacağını vurguladı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler